Пилешка яхния с кнедли

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Пилешка яхния с кнедли1 / 2
06/06/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
35 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
115 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • пилешки бутчета - 8 бр.
  • олио - 1 с.л.
  • лук - 1 глава
  • пащърнак - 2 бр.
  • моркови - 2 бр.
  • ряпа - 2 бр.
  • ечемик - 50 г
  • бира - 350 мл
  • бульон - 300 мл
  • горчица - 2 ч..
  • черен пипер
  • сол
  • За кнедлите
  • брашно - 175 г самонабухващо
  • мас - 75 г
  • див лук - 4 с.л. нарязан
  • вода - 8 с.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото месо и го запържете заедно с лука. Добавете нарязаните зеленчуци и гответе 2 минути, след това прибавете ечемика, бирата, бульона и горчицата.

Овкусете и кипнете сместа. Прехвърлете във фурната, похлупете и изпечете на 180 градуса за 1 час.

Когато ястието е готово, направете кнедлите. Смесете всичко заедно, оформете топчета и ги сварете във вряща вода.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: