Начин на приготвяне
Пасирайте филето със соевия сос, царевичното брашно и жълтъка. Овкусете със сол и черен пипер. Добавете кориандъра и разбийте още веднъж.
Прехвърлете получената кайма в купа и охладете за 30 минути в хладилник. Оформете малки кюфтенца и ги охладете за още 30 минути. Сипете бульона в голяма тенджера и го кипнете.
Поширайте кюфенцата в него за 3-4 минути. Междувременно направете соса. Загрейте олиото и запържете чесъна и зеления лук. Добавете шерито, чилито, соевия сос и лимоновия сок.
Махнете веднага от котлона и смесете със сметаната. Овкусете със сол и черен пипер. Поръсете кюфтенцата с този сос и гарнирайте с кориандър.