Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Агнешко месо»Агнешки ребърца с портокалова глазура

Агнешки ребърца с портокалова глазура

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Агнешки ребърца с портокалова глазура2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4
"Подчертайте нежния вкус на агнешкото месо с ароматна портокалова глазура и се насладете на невероятния резултат"

Необходими Продукти

  • агнешки ребърца - 1 кг
  • портокали - 5 с.л. мармалад
  • оцет - 30 мл винен
  • соев сос - 30 мл
  • горчица - 2 ч.л. на прах
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете агнешките ребърца за 15-20 минути. Сложете ги в тава.

Пасирайте заедно всички останали съставки и намажете агнешкото. Оставете в хладилник за 1 час или повече.

Загрейте грил и изпечете ребърцата за 20 минути, докато покафенеят и станат хрупкави.

От време на време ги мажете с маринатата и ги обръщайте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: