Паеля с пиле и чоризо

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
167
15082
26/06/2015
"А вие имате ли си специален тиган за пеаля, защото и ние си имаме и там непрекъснато приготвяме точно тази "
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 463
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина в тиган, добавете лука и чоризото и ги запържете. Добавете чесъна, чушките, доматите и задушете за още няколко минути.

Прибавете ориза към зеленчуците. Разбъркайте и прибавете шафрана, червения пипер, пилешкото месо и половината бульон.

Кипнете, разбъркайте и задушете за 20 минути, като добавяте по малко от бульона, докато го изчерпате.

Прибавете граха и маслините, поръсете с магданоз и сервирайте.

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар