Картофен бульон с чесън

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714265
09/07/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене45 мин.
Общо55 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо827
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • чесън - 2 глави
  • картофи - 4 бр.
  • бульон - 1.8 л зеленчуков
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 190 градуса, сложете двете глави чесън в малка тавичка и ги запечете за 30 минути.

Междувременно сварете картофите. Кипнете бульона и добавете картофите към него, добавете изпечените скилидки чесън, овкусете със сол и черен пипер.

Варете още 15 минути и сервирайте с магданоз.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар