Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Свински котлети на грил тиган

Свински котлети на грил тиган

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • свински котлети - 4 бр.
  • сол
  • черен пипер
  • соев сос - 1 с.л.
  • вино - 2 с.л.
  • лук - 1 глава
  • олио - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете соевия сос с черен пипер, 1 с.л. олио, бялото вино и малко сол и намажете пържолите с тази смес.

Оставете ги на хладно за поне половин час.

Намажете грил тигана с останалата мазнина и го загрейте добре, но не на много висока температура. Сложете пържолите да се пекат от едната страна, като между тях може да разпределите кръгчета лук и други зеленчуци.

Печете за около 5 минути от всяка страна, като след това може да обърнете за по още 2 минути от двете страни.

Да ви е сладко!

Опитайте още Лимонови пържоли на скара, Свински пържоли със зеленчуци, Пържени свински пържоли, Пържоли с глазура от горчица, Сочни свински пържоли.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: