Каноли с малини

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
5k
11/07/2015
Приготвяне30 мин.
Готвене10 мин.
Общо40 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо892
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тестото се разточва тънко и се реже на ивици с широчина около 4 сантиметра. Ивиците навиват около метална точилка или дръжки на метални прибори за сервиране. Пекат се 10 минути на 220 градуса.

Оставят се да се охладят и се свалят от металните форми. Приготвя се крем, като половината малини се намачкват и се смесват с маскарпонето и пудрата захар.

Сметаната се разбива и се добавя към сместа. С шприц се пълнят тръбичките от бутер тесто. Останалите малини се пасират и с тях се поливат канолите. Сервират се веднага.

Метално сито за вашите сладкиши, баници и печива-23%
За хубаво тесто използвайте това:
Метално сито за вашите сладкиши, баници и печива
4.95 лв.
3.81 лв.
Виж ››

Висококачествено метално сито, с чиято помощ ще приготвяте най-вкусните кексове и питки.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар