Калмари по гръцки с лимон и чесън

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
4k
18/07/2015
"Разкошно мезе, което се приготвя буквално за минути Как да не се влюбиш в Гръцката кухня"
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 863
  • Преглеждания за месеца274
  • Преглеждания за седмицата48
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Напръскайте почистените и нарязаните калмари с лимонов сок и ги оставете за 5 минути. Отцедете ги.

Загрейте зехтина в тиган, добавете чесъна и лимоновата кора и ги запържете. Добавете каламарите и пържете още 1-2 минути.

Овкусете със сол, черен пипер и магданоз и сервирайте с лимонови резени.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар