Кебап с два вида месо

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16713935
12/08/2015
"Екзотичен кебап с два вида месо, какъвто не сте опитвали досега!"
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 628
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смелете двата вида месо и ги сложете в дълбока купа. Прибавете настъргания лук, чесъна и накиснатия за няколко минути в горещата вода шафран, както и содата. Овкусете със сол и черен пипер.

Оформете малки кюфтенца, които се приплескват и се нанизват на шишове. Разполовете доматите и ги нанижете на отделни шишове.

Запечете на загрят грил, предварително намазан с масло.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар