Пържено пилешко с песто

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
13/08/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 118
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина в тиган и запържете пилешкото. Междувременно направете пестото.

За целта пасирайте заедно зехтина, кедровите ядки, пармезана, босилека, магданоза, чесъна, сол и пипер. Извадете пилешкото от тигана.

Намалете огъня и задушете леко пестото. Изсипете го върху гърдите, украсете с босилек и сервирайте.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар