Начин на приготвяне
Приготвяме си маринатата като в купа изсипваме виното. Следват горчица, песто, мед, чили, соев сос и малко олио. Разбъркваме добре.
Почитваме пилешкото от ципички и го филетираме. След това разрязвам парчето на 2 - за да станат по-малки пържолките.
Подреждаме всички готови парченца месо върху дъскичката и осоляваме - сол, черен пипер и джоджен. Натриваме пилешките пържоли и ги потапяме в купата с марината да престоят.
Загряваме тигана с малко олио и запичаме пилешкото филе от двете страни до златисто. Понеже обикновено пилешкото пуска вода припоръчвам да запечатате парчетата от двете страни - да си пуснат водата. Извадете ги в една чиния, излейте излишната течност от тигана и върнете месото обратно в тигана, да се запече. Иначе се получава едно варене във вода.
Сервирайте с гарнитура по избор - от салата, през картофи до ориз, всичко си ходи.