Чурос с канела

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Чурос с канела1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
40 мин.
Порции
12-15 бр.
"И докато си похапваме поредния чурос, пишем с другата ръка прощално писмо до диетата ни"

Необходими Продукти

  • брашно - 200 г
  • сол - 1/4 ч.л.
  • захар - 2 с.л.
  • олио - 4 с.л.
  • яйца - 1 бр.
  • канела
  • пудра захар
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресейте брашното, солта и захарта. Загрейте 250 мл вода с олиото в тенджера и кипнете.

Сипете брашното, разбъркайте и оставете да почине за 2 минути. Прибавете и яйцето.

Сипете тестото в шприц и шприцовайте в загрято олио. Изпържете чуросите и ги поръсете с пудра захар и канела.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: