Печена риба по калифорнийски

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714179
06/09/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо607
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подсушете добре рибните филета и ги сложете на грил тиган, който предварително е постлан с фолио. Овкусете ги със сол и черен пипер, поръсете със соса тартар.

В купа смесете галетата, чедъра, кориандъра, кайенския пипер и кората от лайм, поръсете върху рибата и намажете с малко масло.

Загрейет грил тигана и запечете за 10-15 минути. Сервирайте с варени картофи.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар