Ябълкова лютеница

Ябълкова лютеница

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
02/09/2015
"Обещаваме ви, че толкова вкусна лютеница не сте опитвали досега!"
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции8 бурканчета
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 495
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете доматите и скълцайте ситно лука. Обелете ябълките, почистете ги, нарежете ситно и ги сложете да се задушат в малко вода, докато омекнат.

Добавете в съда при тях лук и доматите, стафидите и оставете лютеницата да се задушава за около 1 час на слаб котлон. Овкусете с подправките, разбъркайте хубаво и снемете от огъня.

Така приготвената лютеница разсипете в бурканчета, затворете ги и стерилизирайте за 15 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар