Телешко месо по провансалски

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
13/09/2015
Приготвяне30 мин.
Готвене200 мин.
Общо230 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 702
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За да направите маринатата, загрейте зехтина в тенджерка, добавете лука, целината и моркова, гответе 2 минути, намалете огъня и добавете червеното вино, пипера, чесъна, дафиновия лист, мащерката и магданоза.

Овкусете със сол, покрийте и оставете да се вари на бавен огън 15-20 минути. Сложете месото в тава и го залейте с охладената марината.

Покрийте и го оставете в хладилник за 12 час. Загрейте фурната на 160 градуса. Извадете месото и го сложете в тава за печене. Добавете бекона и морковите, подправките и чесъна.

Добавете маринатата, покрийте и печете 2.5 часа. Извадете от фурната, добавете маслините и доматите, покрийте отново и печете още 30 минути.

Комбиниран двустранен чук за крехко месо
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комбиниран двустранен чук за крехко месо
3.49 лв.
Виж ››

Когато не става с добро, опитайте с комбиниран чук за месо - страхотен е за всякакви пържоли.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар