Телешко месо по провансалски

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714119
13/09/2015
Приготвяне30 мин.
Готвене200 мин.
Общо230 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 352
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За да направите маринатата, загрейте зехтина в тенджерка, добавете лука, целината и моркова, гответе 2 минути, намалете огъня и добавете червеното вино, пипера, чесъна, дафиновия лист, мащерката и магданоза.

Овкусете със сол, покрийте и оставете да се вари на бавен огън 15-20 минути. Сложете месото в тава и го залейте с охладената марината.

Покрийте и го оставете в хладилник за 12 час. Загрейте фурната на 160 градуса. Извадете месото и го сложете в тава за печене. Добавете бекона и морковите, подправките и чесъна.

Добавете маринатата, покрийте и печете 2.5 часа. Извадете от фурната, добавете маслините и доматите, покрийте отново и печете още 30 минути.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар