Пикантен пангасиус с доматена панировка

MarianaMarianaДжедай7720
27/09/2015
"Заложете на цветовете, на вкуса и на визията - доверете се на тази страхотна рецепта "
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 221
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибата, измийте я и я нарежете на порционни парчета. Овкусете със сол и остава за 30 минути в хладилник.

Междувременно разбийте белтъка и го смесете с доматеното пюрe, брашното, зехтина и малко вода, за да постигнете нужната гъстота.

Оваляйте парчетата риба, подредете ги върху хартия за печене и печете около 30 минути на скара, загрята на 190 градуса, като от време на време ги обръщате.

Докато са топли, поръсете с чесън на прах. Поднесете ястието с картофена салата или друга гарнитура по избор.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Сергей Анчев
Сергей Анчев
31.08.2016 13:25
Хубав начин за приготвяне на рибно филе. Аз сложих счукан чесън в панировката както и малко суха мащерка. Добре се получи.
0
0