Пукани люти чушки в марината

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
9k
23/09/2015
"Колкото и бурканчета да приготвим с тези пукани чушки в марината, все не стигат!"
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
20 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо130 872
  • Преглеждания за месеца7019
  • Преглеждания за седмицата1571
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена20

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Добре почистените люти чушлета се пукат на котлон или скара и още докато са топли, се подреждат в сухо, затоплено бурканче с вместимост 325 мл, дъното на което е покрито със ситно нарязани копър и магданоз.

Пуканите чушки се притискат, така че да се изкара излишния въздух, поставят се няколко резена морков и скилидки чесън, слагат се и останалите продукти.

Затварят се и топли се обръщат с капачката надолу, за да се стерилизират.

Прибор за лесно почистване на чушки - чушкотирбушон-12%
За работа с чушки, препоръчваме:
Прибор за лесно почистване на чушки - чушкотирбушон
4.49 лв.
3.95 лв.
Виж ››

Пригответе вкусни чушки за цялото семейство с помощта на този ергономичен прибор за чушки.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар