Пукани люти чушки в марината

МарианаМарианаНовак
23/09/2015
"Колкото и бурканчета да приготвим с тези пукани чушки в марината, все не стигат!"
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
19 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо97 622
  • Преглеждания за месеца1949
  • Преглеждания за седмицата105
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена19

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Добре почистените люти чушлета се пукат на котлон или скара и още докато са топли, се подреждат в сухо, затоплено бурканче с вместимост 325 мл, дъното на което е покрито със ситно нарязани копър и магданоз.

Пуканите чушки се притискат, така че да се изкара излишния въздух, поставят се няколко резена морков и скилидки чесън, слагат се и останалите продукти.

Затварят се и топли се обръщат с капачката надолу, за да се стерилизират.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар