Свинска курбан чорба

МарианаМарианаНовак
24/09/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене70 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо23 195
  • Преглеждания за месеца280
  • Преглеждания за седмицата96
  • Рейтинг3.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете месото до готовност. Извадете го и в бульон добавете ситно нарязаните лук, чушка и моркови. Варете зеленчуците до омекване, след което добавете ориза и настърганите домати.

Овкусете чорбата със сол, черен пипер, джоджен и лют червен пипер. Върнете обратно месото и оставете да къкри на тих огън до сваряване на ориза.

В отделен съд направете запръжка с брашно и червен пипер и малко масло.

Свалете супата от огъня и застройте с яйца, сипани през гевгир, за да станат на конци. Преди поднасяне поръсете с пресен магданоз.

Рейтинг

5 1
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар