Домашна пикантна пица

РадиРадиНовак
28/09/2015
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 200
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От брашното, солта (1 щ.), маята, водата и олиото (4 с.л.) се приготвя тесто.

То се оставя настрани за един час, а през това време се нарязват на дребно лукът, шунката, маслините, доматите, чесънът.

Те се запържват в малко мазнина, като се овкусяват с подправките и соса.

После тестото се разточва, поставя се в подходяща форма и се запича леко във фурната.

Когато то е готово, върху него се разпределя от пикантната плънка.

Пицата се връща обратно във фурната и се пече около двадесет минути на 220 градуса. Малко преди да се извади, се наръсва с настърган кашкавал.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар