Стерилизиран зрял фасул

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
2k
3k
50
9k
04/10/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене150 мин.
Общо160 мин.
Порции10 буркана
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 324
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • боб - 2 кг
  • вода
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бобът се накисва предварително във вода за 2-3 часа.

Количеството се разпределя по равно в десет компотени буркана и се налива вода до ръба на съдовете.

Бурканите се запечатват и се варят два часа и половина.

Стерилизираният зрял фасул после може да се използва за яхнии и салати.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар