Начин на приготвяне
За рецептата ще са ви нужни обвивки за наденица.
Нарежете свинското и телешкото на кубчета. Кипнете вода и сварете свинската кожа с лука за 15 минути. Извадете ги и ги смелете.
Смесете нарязаното месо с подправките и солта, както и половината от леда. Пасирайте всичко и оставете в хладилник. След това пасирайте и сланината. Пасирайте отделно останалия лед.
Смесете всичко заедно. Пригответе 16 обивквки за наденица и ги напълнете внимателно, без да ги препълвате. Завържете ги внимателно.
Загрейте вода на 80 градуса, като задължително я проверете с термометър. Температурата трябва да бъде постоянна. Сложете наденичките и ги варете 30 минути. Охладете и поднесете с гарнитура по избор.