Рулца по мюнхенски

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Рулца по мюнхенски1 / 2
17/10/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
85 мин.
Порции
3
"Вкусни рулца с телешко, които са достатъчно представителни и за официална вечеря"

Необходими Продукти

  • телешко месо - 500 г бонфиле
  • кайма - 250 г
  • гъби - стерилизирани
  • кисели краставички
  • сметана - 150 мл готварска
  • кетчуп - 1 - 2 с.л.
  • шунка - 50 г
  • чесън - 2 - 3 скилидки
  • сол
  • черен пипер - прясно смлян
  • бяло вино
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата се омесва с нарязаните гъби, прибавя се чесън, малко сол и черен пипер. Взема се едно парче изтънено филе. В единия край се слага от каймата и се завива на руло.

Приготвените рулца се изпържват в тиган и се задушават в бяло вино, като постепенно към виното се добавят лукът, нарязаните киселите краставички и шунката.

Накрая ястието се залива със сметанов сос, приготвен от сметана, кетчуп и подправки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
55
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

дими
дими
тази шунка какво търси там,излишна е
17.04.2015 19:35
Дили
Дили
ама много вкусно
15.04.2015 15:16
Summertime Sadness
Summertime Sadness
много сложно бе
16.10.2013 15:48