Свинско в глинен съд

АлбенаАлбенаНовак
10/10/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо12 099
  • Преглеждания за месеца105
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на парчета и го поставете в намасления глинен съд /тава/. Поръсете с галетата и подправките. Налейте виното и разбъркайте. Поставете месото да се пече във фурната и се заемете със зеленчуците.

Измийте и нарежете гъбите и зарзавата. Изчакайте месото да се поизпече и ги добавете към него, без да ги размесвате.

Допечете яденето още около половин час и изключете печката. В чиния сервирайте малко от месото и зеленчуците. Полейте с образувалия се сос.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар