Свински език пане

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
9k
21/10/2015
"И докато вие решите с каква гарнитура да го поднесете, ние ще си хапнем още малко от този пикантен свински език пане "
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо31 155
  • Преглеждания за месеца478
  • Преглеждания за седмицата151
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и почистете езика, след което го сложете да се вари в подсолена вода с подправки - карамфил, зърна черен пипер, бахар и др. По желание може да добавите и кубче бульон.

След като сварения език изстине, обелете го и го нарежете на филийки. С помощта на четка намажете парчетата с горчица. Оваляйте всяко в брашно с черен пипер и други сухи подправки по избор.

Потапяйте ги в разбитите яйца със соевия сос, овалвайте в галета и пускайте да се изпържат в сгорещена мазнина, докато добие златист цвят.

Поднесете панирания свински език с гарнитура от картофена салата, печени или пържени картофи или др. гарнитура по избор.

Алуминиев тиган с керамично покритие 26 см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с керамично покритие 26 см.
18.50 лв.
Виж ››

Кухненските съдове с керамично покритие са любими на всяка домакиня, ето защо в кухнята има поне един тиган с такова. Алуминиевият тиган с керамично покритие дава възможност за здравословно готвене с по-малко мазнина, запазва вкуса и аромата на храната, има незалепващо покритие и се предлага в сладък зелен цвят. Все причини да го обикнете от пръв поглед.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар