Печена щука на скара

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
26/10/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо10 783
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филетата се измиват и подсушават.

Наръсват се с подправките и се потапят за два часа в прясното мляко.

След това се отцеждат от него, поръсват се с галета и се изпичат на добре намаслена скара до готовност.

Поднасят се с гарнитура според сезона.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар