Пържени пилешки крилца

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16713957
29/10/2015
"Хрупкави крилца, от които всички искат да опитат "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 952
  • Преглеждания за месеца156
  • Преглеждания за седмицата38
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете чушката на ситно и я смесете с останалите продукти, но без галетата, сусама, червения пипер и брашното. Мариновайте почистените пилешки крилца за около 1 час в хладилник.

След това смесете галетата, пипера, брашното и сусама.

Оваляйте маринованите крилца и ги запържете в загрято олио до златист цвят.

Сервирайте със салата по избор.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар