Ароматен гювеч

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Ароматен гювеч1 / 2
20/09/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
115 мин.
Порции
6-7
"Вкусотия с телешко месо и сезонни зеленчуци, която обичаме!"

Необходими Продукти

  • телешко месо - 1 кг.
  • олио - 1/2 ч.ч.
  • камби - 8 бр.
  • моркови - 6 бр.
  • пащърнак - 2 корена
  • карфиол - 200 р.
  • зелен фасул - 200 гр.
  • домати - 4 бр.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • лук - 2 глави
  • магданоз
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на хапки, лукът на филийки, морковите на колелца и ги задушаваме в олиото. Последователно прибавяме нарязаните на ивички камби, разделеният на розички карфиол, бланшираният зелен фасул, пащърнакът нарязан на кубчета.

Задушаваме до омекване на зеленчуците, поръсваме с червения пипер и доливаме 1ч. ч. топла вода. Разбъркваме.

Покриваме гювеча с обелените и нарязани на филийки домати , поръсваме с магданоз и оставяме да къкри на тих огън или да се пече в умерена фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
51
44
33
20
10
Дай твоята оценка: