Леща в тенджера под налягане

БорянаБорянаНовак
01/11/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции7
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо16 790
  • Преглеждания за месеца342
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накисваме лещата от вечерта във вода. На следващия ден в тенджера под налягане слагаме скълцаните лук, чесън, копър и магданоз.

Добавяме лещата, надребнените моркови, доматеното пюре, зехтина и подправките. Наливаме между 1.5 и 2 л вода.

Затваряме плътно тенджерата под налягане и варим 15-20 минути. подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Албена Асенова
Аз винаги я готвя в тенджера под налягане.За 20 мин.е готова.
1
0