Гъбен бульон

Гъбен бульон

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
03/11/2015
"Вече няма да се чудите откъде да вземете гъбен бульон за рецептата - ще си го направите сами"
Приготвяне5 мин.
Готвене35 мин.
Общо40 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 549
  • Преглеждания за месеца177
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите, морковите, лукът, целината, магданозът и копърът се измиват и почистват.

Надребняват се и се пускат в 600 мл вряща вода. Варят се 35 минути заедно със зехтина, солта и черния пипер. След това сместа се маха от огъня и се прецежда.

Гъбите могат да се поднесат като гарнитура, а бульонът се ползва според първоначалния замисъл.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар