Неаполитански свински котлети

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
03/11/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 763
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смачкваме чесъна и го пържим в олиото, докато пожълтее.

Махаме и поставяме котлетите. Пържим от двете страни до порозовяване.

Изваждаме и ги подправяме със сол и черен пипер.

В тигана добавяме почистените и нарязани гъби и чушки, запържваме и добавяме доматеното пюре, размито с малко вода.

Задушаваме около 30 мин.

Връщаме котлетите и готвим до готовност още 5-10 мин.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар