Веган кремсупа с нахут

Криси ЧерниковаКриси Черникова
Дарт Вейдър
162
83
1602
06/11/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене125 мин.
Общо140 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 496
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нахутът се накисва за 16 часа, като през това време водата му се сменя поне 2 пъти.

Сварява се в три води, като третата не се изхвърля. Нахутът се пасира заедно с един литър от нея.

Към супата се прибавят и запържените в мазнина чесън и моркови. Поръсва се с подправките и пасирането продължава, докато се получи гладка смес.

Получената супа се прехвърля в купички и се сервира веднага.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Tony8
Tony8
05.07.2017 11:32
Звучи вкусно.. но много постна от към обяснения е тази рецепта..
0
0