Домашна каварма с черен дроб

21/11/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 746
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и нарязваме на парчета черния дроб.

Овалваме ги в брашното и пържим в сгорещената мазнина до готовност.

Заливаме ги със зелев сок разреден с малко вода.

Прибавяме червения пипер и варим на средна степен на котлона до готовност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар