Начин на приготвяне
Месото се разрязва, но не до край, а само колкото да се получи един изтънен лист. Той се натърква от всички страни с марината, приготвена от соса Уорчестър, горчицата, лимоновия сок и подправките.
Месото се оставя в купа и се покрива. Прибира се в хладилник за час или два. През това време в тиган се задушават нарязаните лук и печурки. Когато те поомекнат, се поставя и беконът, също нарязан на ситно.
Плънката се премахва от огъня, смесва се със сметана и се подправя. Месото се изважда от хладилника и след 10 минути по дължината му се нарежда плънка. Завива се на руло и се връзва с конец.
Запържва се внимателно в маслото, в което се е готвила плънката, колкото да се „запечатат“ соковете му. Така приготвеното руло се поставя в намаслена тавичка и се пече до готовност на загрята фурна. По желание се поднася със сезонна салата.