Виенски гулаш

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
17/11/2015
"Като симфония от виенски майстор - уханен гулаш с говеждо "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 229
  • Преглеждания за месеца98
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Гулаш

Начин на приготвяне

В тенджера с олиото поставяме нарязаното на кубчета месо и запържваме за кратко.

Изваждаме месото и в същата мазнина изпържваме почистения и нарязан на ситно лук. Пържим до златисто и прибавяме червения пипер, доматеното пюре и солта.

Прибавяме бульона и доливаме топла вода да покрие месото.

Задушаваме под капак на тих огън докато месото омекне. Ако е необходимо доливаме по малко вода.

Преди края на готвенето добавяме кимиона, майораната и смачкания чесън.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар