Виенски гулаш

17/11/2015
"Като симфония от виенски майстор - уханен гулаш с говеждо "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 709
  • Преглеждания за месеца74
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера с олиото поставяме нарязаното на кубчета месо и запържваме за кратко.

Изваждаме месото и в същата мазнина изпържваме почистения и нарязан на ситно лук. Пържим до златисто и прибавяме червения пипер, доматеното пюре и солта.

Прибавяме бульона и доливаме топла вода да покрие месото.

Задушаваме под капак на тих огън докато месото омекне. Ако е необходимо доливаме по малко вода.

Преди края на готвенето добавяме кимиона, майораната и смачкания чесън.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар