Говежди пържоли с гъби и сметана

17/11/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 734
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме пържолите и нарязваме по периферията, посоляваме, поръсваме с черен пипер, изпържваме от двете страни в мазнината и изваждаме.

Нарязваме лука на ситно и изпържваме в мазнината от пържолите до пожълтяване.

Доливаме водата и прибавяме месото, дафиновия лист, мащерката и парченце лимонова кора и задушаваме до омекване.

Смесваме сметаната и брашното и размиваме в соса.

Нарязваме гъбите и ги прибавяме към останалите продукти.

Поръсваме с лимонов сок и варим още 10 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар