Задушено овнешко с кисело зеле
Dinstano ovčije meso sa kiselim kupusom
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Агнешко месо»Задушено овнешко с кисело зеле

Задушено овнешко с кисело зеле

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
3712k69k
Задушено овнешко с кисело зеле1 / 2
23/12/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
50 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
170 мин.
Порции
4
"Класиката свинско със зеле среща своя достоен опонент в лицето на това невероятно овнешко"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Порционирайте овнешкото на парчета по 150 г всяко. Нарежете морковчетата и целината на тънки парченца и шпиковайте месото. сложете го в съд и добавете ситно нарязания лук, магданоза и счукания чесън. Поръсете червен пипер и объркайте. Оставете да се овкусява за 3-4 часа на хладно място.

Във няколко зелеви листа завивайте всяко парче месо и добавяйте част от зеленчуковата смес.

Получените сарми подреждайте в намазнена тава и покрийте с още зелеви листа, които ще го предпазят от изгаряне.

Долейте малко вода в тавата и изпечете ястието в умерена фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: