Начин на приготвяне
В тенджера от 4 литра слагате 3.5 литра вода и слагате измитите и почистени бутчета да се варят. След това нарязвате лука, моркова, чушката и картофите. Чакате да се сварят бутчетата, вадите ги и ги обезкостявате.
Щом извадите бутчетата, веднага прибавяте нарязаните продукти и намалявате котлона, за да къкрят, докато вие обезкостявате бутчетата.
След като сте обезкостили бутчетата ги прибавяте към другите продукти и слагате 1 шепa фиде и оставяте да покъкри 10 минути.
Изключвате котлона и приготвяте застройката от 1 жълтък и 4 супени лъжици кисело мляко.
Разбърквате сместа и прибавяте един черпак от бульона и разбърквате отново още един веднъж, докато се разтвори застройката.
След като сте изключили котлона добавете чубрица и магданоз към супата и не разбърквайте, а сложете капака и задушете. Сол, черен пипер и лимон добавете към порцията, която сте си сипали.
Приятно хапване!
Коментари