Начин на приготвяне
Нарязваме пушените гърди и в сух тефлонов тиган ги запържваме докато се зачервят.
Изваждаме ги от тигана и в отделената от тях мазнина изпържваме лука нарязан на ситно.
Нарязваме хляба на филии с дебелина около 1 см.
Измиваме магданоза, подсушаваме и нарязваме на ситно и смесваме с лука и пушените гърди.
Настъргваме кашкавала.
Намазваме тавичка с масло и нареждаме филиите, като между тях слагаме смес от магданоз, лук и пушени гърди и 2/3 от настъргания кашкавал.
Разбъркваме млякото с изварата, поръсваме с черен пипер и настъргано индийско орехче.
Заливаме ястието със сместа и отгоре поръсваме с останалия кашкавал.
Печем 30 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна.