Ризото с пилешко месо и домати

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
01/12/2015
"Какво е общото между пиле с ориз и ориз с домати - ето го - и резултатът ще надмине всичките ви очаквания "
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 829
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и нарязваме на дребно пилешкото месо и го сваряваме.

Отделно задушаваме в част от маслото настъргания морков и малко вода.

Добавяме обелените и нарязани на ситно домати, почистения и измит ориз, черния пипер и солта.

Зариваме с бульона на пилето и задушаваме за 10 мин.

Добавяме останалото масло и месото и печем в умерена фурна.

Когато е почти готово, поръсваме ризотото с настъргания кашкавал и нарязания на ситно магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар