Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Агнешко месо»Кебап»Агнешко месо с арпаджик

Агнешко месо с арпаджик

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9587k
Агнешко месо с арпаджик2 / 2
03/12/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
120 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 1 кг
  • арпаджик - 1 кг
  • нахут - 1 консерва
  • доматено пюре - 1 с.л.
  • сол - на вкус
  • магданоз - 1 връзка
  • черен пипер - 2 г
  • къри - 2 г
  • олио - 70 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитото агнешко месо нарязваме на дребно, посоляваме и варим.

Отделно в мазнина запържваме обеления арпаджик с доматеното пюре и отцедения измит нахут.

Към тях прибавяме свареното агнешко месо и накълцания на ситно магданоз, черен пипер и къри и задушаваме.

Гарнираме с ориз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: