Пъстърва в хартия с плънка

06/12/2015
"Забравете за шараните, истинските ценители приготвят пъстърва в хартия с плънка за Никулден "
Приготвяне30 мин.
Готвене35 мин.
Общо65 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 316
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган загряваме зехтина и правим плънка от домата, моркова, лукът, маслините, магданоза и босилекът, като добавяме сол на вкус.

Рибата се почиства и осолява, след което се слага в тавичка върху голямо парче хартия за печене, като трябва да може да се завие в нея.

Към готовата плънка добавяме орехите начупени на парченца и с нея пълним пъстървата, а остатъкът от плънката слагаме върху и отстрани на рибата и завиваме в хартията.

Пече се на 200 градуса за около 20 минути.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар