Цвекло с кимион

09/12/2015
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
"Страхотно мариновано цвекло, което ще бъде основен участник в зимните ни салати "
Приготвяне60 мин.
Готвене10 мин.
Общо70 мин.
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 014
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и обелваме цвеклото и го нарязваме на колелца.

Слагаме го в тенджера, така че да заема ¾ от обема и добавяме подправките.

Разбъркваме добре и прехвърляме в големи буркани.

Кипваме оцета със солта и изстудяваме.

Заливаме цвеклото, покриваме го с фолио и го държим на хладно.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар