Свински дроб със зеленчуци

Мартина ТраковаМартина Тракова
Помощник Готвач
138
180
30
1
13/12/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4 - 6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8 735
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитият и нарязан зеленчук се запържва леко, след което се изкарва на кухненска хартия да се отцеди от излишната мазнина.

В същия тиган, в който сме пържили зеленчука, пържим и свинския дроб.

Поднасяме с пресен зелен лук.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар