Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Свински врат на скара

Свински врат на скара

Мартина ТраковаМартина Тракова
Помощник Готвач
1386672431
Свински врат на скара5 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
3 - 6
"Честна дума, скарата е измислена, за да се пекат на нея сочни свински пържолки"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 6 бр. свински вратни пържоли
  • бяло вино - 150 мл
  • сол
  • черен пипер
  • горчица - 50 г
  • соев сос
* мерки и количества

Начин на приготвяне

От бялото вино, солта, черния пипер, горчицата и соевия сос правим марината в дълбока купа. Може да се добавят и подправки, който обичате.

Нареждаме пържолите, така че да са добре омазани с маринатата.

Престояват минимум 2 часа в хладилник.

Печем на загрята предварително скара до готовност.

Поднасяме с червено вино!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: