Тиква със сирене и яйце

ЙорданЙордан
Новак
2
5
3
14/12/2015
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо815
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете тиквата на парчета, оваляйте ги в брашно и подредете в един ред на дъното на намазнена тава. След това поръсете от ориза, натрошено сирене и пак следва ред тиква. Повторете с ред ориз и сирене.

Залейте с разбитите яйца с 1 ч.ч захар (или повече) и вода - количеството ѝ е колкото да потъне тиквата.

Сложете да се пече в загряна на 180 градуса и от време на време натискайте тиквата надолу, за да потъне под водата.

След като водата се поизпари и ястието се запече, поръсете със захар и доопечете.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар