Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Мезета»Домашни марети с гъби

Домашни марети с гъби

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k957
Домашни марети с гъби
Снимка: Севда Андреева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
13 мин.
Общо
23 мин.

Необходими Продукти

  • гевреци - 1 бр. сусамов
  • бульон - 1 кубче гъбен
  • зехтин - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме на тънки резенчета сусамовия геврек.

Подреждаме го върху хартия за печене. Поливаме го със зехтина.

Внимателно разпределяме натрошения гъбен бульон.

Печем в предварително загрята фурна с вентилатор на 180 градуса за около 10 мин.

Вадим ги и ги обръщаме, връщаме във фурната за още 3 мин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: