Черен дроб по селски

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1252
205
139
6
18/12/2015
"Ето и нашето предложение за вечеря, от вас зависи дали ще го приемете "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо28 309
  • Преглеждания за месеца226
  • Преглеждания за седмицата28
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и гъбите се нарязват на полумесеци, морковът - на колелца, чушките - на едро. Първо запържете лука и морковите.

После добавете свинския дроб (предварително накиснат в малко прясно мляко и отцеден), нарязан на парчета и оваляни в брашно.

След като се позапържи, добавете гъбите, чушките и след няколко минути доматеното пюре, подправките и виното.

Оставете ястието да къкри до готовност. Поръсете с нарязан магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар