Gotvach.bg»Рецепти»Солени печива»Солен тарт»Бутер тарта с лук и домати

Бутер тарта с лук и домати

Бутер тарта с лук и домати4 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4
"Лесен и ароматен солен тарт - пухкав и много вкусен"

Необходими Продукти

  • бутертесто - 800 г
  • домати - 3 - 4 бр.
  • лук - 2 глави
  • кашкавал - 150 г
  • чубрица - балканска
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В подходяща тава оформете бутер тестото по дъното и стените за основа на тартата.

Задушете нарязания на кръгчета лук в мазнина за 5-10 минути.

Върху тестото подредете кръгчета домати и върху тях разпределете лука.

Изпечете соления тарт до златист загар, а към края на печенето запечете и с кашкавала и чубрицата.

Бутер тартът с лук и домати е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Веселина Константинова
Веселина Константинова
Много лесно и бързо!
19.12.2015 11:22