Панакота с кисело мляко и ягодово сладко

20/12/2015
"Иска ви се нещо сладичко? Вижте тези вкусни италиански кремчета за повод и без повод"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 787
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата21
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Едното пакетче желатин накиснете с 5 с.л. вода. След като се разтвори и набъбне, сложете да се загрее в микровълнова фурна за кратко.

Размесете ягодовото сладко с 2-3 с.л. вода и прибавете готовия желатин. Разбъркайте и налейте в чашки, като ги наклоните и оставите да се желира.

Разтворете второто пакетче желатин по указания начин.

Разбийте киселото мляко с меда и захарта, добавете и желатина. Налейте млечната смес в чашките сложете в хладилник за около час, за да се желира.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ралица
Ралица
22.09.2018 15:56
Много вкусна и лесна за приготвяне рецепта за летните дни.
1
0