Домашни виненки с червено вино

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
4k
23/03/2016
"Виненки за всички, които искат да си припомнят вкусните моменти от миналото "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 893
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брашното се смесва с бакпулвера и захарта. Добавя се виното и олиото и се разбърква с вилица, а след това тестото се меси с ръце, докато не придобие красив розов цвят и не стане достатъчно меко.

От тестото се правят малки топчета, които се разплескват и се редят в тава, постлана с хартия за печене.

Пекат се 25 минути на 180 градуса. Вадят се от фурната, оставят се да изстинат и станат хрупкави.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ВИЛИ-Виолета Матева
Много искам да видя снимката на тези сладки по описание малките топчета се разплескват що за оформяне е сплескват или разплескват явно нямам фантазия щом не мога да разбера с каква форма ще са Съвет- първо мислете после пишете !
1
1